Açık Bilim Dergisi beşledi!

02 Mart 2012
2 min read

Beşinci sayımız dopdolu!

Bir ay daha geçti. 2012′ye girdik derken, neredeyse çeyreği bitti. Kış ise çok sert! Mersin’in, İzmir’in kar gördüğü bir kış geçiriyoruz.

Üç kıtada yazarları ve editörleri olan dergimizin içerikleri doğal olarak farklı ortamlarda, farklı havalarda hazırlanıyor. İşin en güzel kısmı ise, yayın tarihi gelip çatmaya yaklaştığında, farklı zaman dilimlerindeki yazarların aynı amaçlarda buluşabilmesi. Komik yanı ise bir süre sonra kendinizi GMT’ye göre konuşmaya başlarken bulabilmeniz.

Bu sayıda cepyayın serimize devam ettik ve Radyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alp Dinçer’i konuk ettik. Yazarlarımız birbirinden ilginç konuları kaleme aldı ve zengin örneklerle süslemeye çalıştı. Radyo yayınlarımız tüm hızıyla sürüyor. Teknolojinin de nimetlerinden fayfalanarak hem dergi cepyayınlarımızı, hem de radyo programlarımızı gerek web’den gerekse iTunes’tan okur ve dinleyenlerimizle paylaşıyoruz. Facebook ve Twitter’dan da okurlarımızla sürekli olarak temasta kalıyoruz.

Açık Bilim okurlarıyla bilgisini, araştırmalarını, yazılarını paylaşmak isteyenler varsa eğer, bunun mümkün olduğunu da belirtmek isteriz. Okurlarımız dilerlerse konuk yazar olabilirler. Bunda bir süreklilik sağlamak isterlerse de yazar kadromuza dahil olabilirler. Bunun için iletisim@acikbilim.com adresini kullanabilir, editörlerimize temasa geçebilirsiniz.

Nisan ayında görüşmek üzere,

Şimdilik hoşçakalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir